Master Tez Hazırlama

Anasayfa/ Yüksek Lisans Tezi
Master Tez Hazırlama

Master Tez Hazırlama

Yüksek Lisans Tezi
(2 yorum)

Master Tez Hazırlama Bilgi Danışma Merkezi

Lisans eğitimi sonrasında eğitime devam etmek git gide yaygınlaşmaktadır. Master tez hazırlama ise lisansüstü eğitim gören kimselerin dersleri tamamlaması akabinde yerine getirmeleri gereken süreçtir. Aslında lisansüstü programları birçok kimse ilgiyle takip ediyor/devam ediyor ise de tez yazım ya da tezsiz dönem projesi hazırlama birçok öğrencinin canını sıkmaktadır. Çünkü yazmak ve akademik araştırma yapmak sıradan işlem değildir. Kişisel kanaatimiz çok eskiden yüksek lisans veya sonrası eğitim gören kimseler yalnızca akademisyenler olduğundan ötürü böyle bir alışkanlık olmuş ancak günümüzde ne kadar gerekli burası soru işaretidir. Her neyse sistemi değiştiremeyeceğimize göre bu akademik çalışmaların yazım işleminin yerine getirilmesi gerekiyor. Bu hususta profesyonel destek almak isterseniz bize ulaşabilirsiniz.

1. Master Ne Demek?

İngilizce’ den direkt olarak dilimize geçmiş kelimelerden birisidir. Master ne demek diye merak edenlere kısaca yüksek lisans düzeyi eğitim yanıtı verebiliriz. Maalesef ki sanki Türkçe kelime gibi hemen hepimizin ağzında bu kelime kullanılmaktadır. Üniversitelerde en yaygın görülen eğitim programları arasında yer almaktadır. Elbette ön lisans ve lisan programlarından sonra.

2. Master Tez Zorunlu Mu?

Lisansüstü eğitimler iki ana kategoriye ayrılmaktadır. Bunlar tezli ve tezsiz programlardır. Master tezi zorunlu mu? Sorusunun yanıt tezli programlar için evettir. Ancak tezsiz programlarda eğitim görenler için verilecek yanıt hayır, zaruriyet yoktur olacaktır. Çünkü tezsiz yüksek lisans programlarında master tezi hazırlama yerine dönem projesi yazılmaktadır. Benzer şekilde lisans düzeyi eğitimde tez veya bitirme tezi olarak isimlendirme söz konusudur. Son olarak ön lisans düzeyi eğitim programlarında ise ön lisans yönlendirilmiş çalışma adı altında akademik içerikli çalıştaylar talep edilmektedir. Kısacası tezle uğraşmak istemiyorsanız görece bir miktar daha kolay tamamlayacağınız tezsiz programlara ilgi gösterebilirsiniz. Yine de hiçbir şey yapmadan eğitim sürecini tamamlamayı düşünenlerin hayal kırıklığına uğrayabileceklerini söylemeden geçmeyelim. Emek şart!

3. Master Tez Hazırlama Yapan Yerler

Toparlayacak olursak master tez hazırlama yapan yerler dönem projesi/tez yazım işlemleri ile uğraşmak istemeyen kimselere yönelik olarak profesyonel danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Eğer siz de dersleri tamamladınız ve son aşamada tez/dönem projesi yazımıyla alakalı sorun yaşıyorsanız bizimle irtibat kurabilirsiniz. Size yanıt verebilmek adına bölüm, konu, teslim tarihi gibi temel bilgilere ihtiyacımız olacaktır. Konu seçimini bizden talep ediyorsanız eğitim gördüğünüz anabilim dalına bağlı olarak uygun konunun belirlenmesini gerçekleştirebiliyoruz. Ek olarak SPSS veri analizi gibi hususlarla alakalı destek hizmetleri de alabilirsiniz. Başvuru için etkileşime geçebilirsiniz.

  • Pazartesi

    09:00 - 18:00

  • Salı

    09:00 - 18:00

  • Çarşamba

    09:00 - 18:00

  • Perşembe

    09:00 - 18:00

  • Cuma

    09:00 - 18:00

  • Cumartesi

    09:00 - 18:00

  • Pazar

    09:00 - 18:00

İletişim

Konu Uzmanı: Gül B.

| İSTANBUL

www.yukseklisansmerkezi.com

Sosyal Medya

Facebook:

Instagram:

Twitter:

Youtube:



Yorumlar

Mehmet K. 03.02.2022 18:40

Elinize sağlık. İyi iş çıkardınız


Taner A. 22.03.2022 10:32

Teşekkürler


Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız

Talep Gönder

* Talep onayı ve bildirimi için gereklidir